Docstoc

CCA 1Y0-A21 PDF Questions

Document Sample
CCA 1Y0-A21 PDF Questions Powered By Docstoc
					                                                                                                   Citrix
                                          1Y0-A21




Basic Administration for Citrix NetScaler 9.2

                               Click the link below to buy full version as Low as $25

                                      http://www.examkill.com/1Y0-A21.html




        ExamKill is team of experienced and educated professionals working day and night to develop
        preparation material for different fields in IT. These industries are including HP, IBM, Comptia,
        Orcale, Apple, Adobe, Nortel, Novell, Checkpoint etc with the following features.

        Free Samples:       Free samples download are available for almost every product to check before
        buy.

        Complete Course Coverage: Experienced professionals are making sure to cover
        complete course so that you pass final exam.

        Updated Material: Preparation material is updated and new; you can compare us with other
        providers in the same industry.

        Privacy Protection:         Examkill team makes sure not to reveal your private information
        including your credit card and other secret information.

        Excellent Customer Support: You will get reply from examkill support within 8 hours
        for all your questions/concerns about anything.




                                                                                         www.examkill.com
                                                  Question: 1
In order o prevent configuration errors from typographical errors and to streamline the creation of
expressions, an administrator should leverage _______when creating policies(Choose the correct option to
complete the sentence)

A. pattern sets
B. entity templates
C. inline expressions
D. named expressions


                                                  Answer: A


                                                  Question: 2
An administrator has executed the following commands:
���� enable ns feature lb
���� add service s1 1.1.1.1 HTTP80
���� add service s2 1.1.1.2 HTTP 80
���� add lb service vs1 HTTP 1.1.1.3 80
However, the administrator notices that the virtual server is DOWN. Which action must be the
administrator take to set the virtual server state to UP?

A. Set lb vserver vs1 –state UP.
B. Bind a monitor to the services.
C. Set lb vserver vs1 –accessDown yes.
D. Bind the two services to the lb vserver vs1.


                                                  Answer: D


                                                  Question: 3
The expression<url==﹡txt‖res http header content-encoding==text/html> can be used for
______and______(Choose the two options that correctly complete the sentence)

A. caching
B. compression
C. load balancing
D. surge ptotection


                                              Answer: A,B


http://www.examkill.com/1Y0-A21.html
Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper                                     2
                                              Question: 4
e expression <url==’.txt||res.http.header content-encoding==text/html> can be used for _________ and
__________ . (Choose the two options that correctly complete the sentence.)

A. caching
B. compression
C. load balancing
D. surge protection


                                             Answer: A,B


                                              Question: 5
An administrator is configuring a virtual server for encrypted traffic from clients that needs to be decrypted
prior to being forwarded to the back-end servers. Which type of virtual server and service should the
administrator configure?

A. SSL server and service
B. SSL_TCP virtual server and service
C. SSL_TCP virtual server and TCP service
D. TCP virtual server and SSL_TCP service


                                               Answer: C


                                              Question: 6
What can an administrator configure to perform a health check for a SVC1,which is transferring HTTPS
traffic so that a probe id only sent when there is no traffic to the server?

A. An HTTP monitor with the secure parameter selected
B. An HTTP monitor with the transparent parameter selected
C. An HTTP-lnline monitor with the secure parameter selected
D. An HTTP-ECV monitor with the transparent parameter selected


                                               Answer: C




http://www.examkill.com/1Y0-A21.html
Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper                                          3
                                            Question: 7
Which trap can an administrator set on a NetScaler system so that an sent whenever an SNMP management
application that does NOT have access privileges attempts to access a NetScaler?

A. loginFailure
B. accessFailure
C. accessDenied
D. authenticactionFailure


                                             Answer: C


                                            Question: 8
When leveraging the Dashboard, which information would indicate to an administrator that server
performance has been improved after enabling caching in a network environment?

A. Client connection count increases
B. Server-side request rate increases
C. Client connection count decreases
D. Server-side request rate decreases


                                             Answer: D


                                            Question: 9
Scenario: An administrator has set up four Web servers for load balancing. The administrator wants to
monitor the response codes form the site to determine whtether the site is up. The administrator has bound
a custom HTTP monitor to the HTTP service. When the monitor is bound, the services go down so the
administrator unbinds the monitor to bring the state of the services to UP. The administrator runs a HTTP
header trace and finds that the site is responding with a redirect. Which two options can the administrator
use to get the service state to UP?(Choose two.)

A. Create a new HTTP monitor with a 200 response code and bind it to the service.
B. Create a new HTTP monitor with a longer response timeout and bind to the service.
C. Modify the custom HTTP monitor with the same redirect response code the site is sending and bind it to
the service.
D. Modify the custom HTTP monitor with the HTTP request going to a page that responds with a 200
response code and bind it to the service.


                                             Answer: C

http://www.examkill.com/1Y0-A21.html
Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper                                      4
                                            Question: 10
Scenario: A network administrator working with two NetScaler systems has encountered an issue with HA.
The administrator notices that HA synchronization is failing. The administrator has already run the <show
rode> command on both nodes but needs more information. Which two additional steps should the
administrator take to collect the appropriate data in order to troubleshoot this issue?(Choose two)

A. Collect the files in/var/core.
B. Collect the files in/var/log/auth.log.
C. Run show techsupport form both NetScalers.
D. Run/netscaler/nstrace.sh-sz 0 to gather an nstrace.


                                            Answer: A,D




http://www.examkill.com/1Y0-A21.html
Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper                                     5
                         1Y0-A21                                       Citrix


Basic Administration for Citrix NetScaler 9.2




        Click the link below to buy full version as Low as $25

            http://www.examkill.com/1Y0-A21.html




  We also provide PDF Training Material for:


                         Hot Exam

  1Y0-A20      1Y0-A24                 1Y0-A19          ST0-096

  1Y0-A16      1Y0-A15                 1Y0-A18          ST0-12W

  1Y0-A23      1Y0-A21                 1Y0-A04          ST0-29B

  1Y0-A17      1Y0-A14                 1Y0-A13          250-308   www.examkill.com
  1Y0-A11      1Y0-A05                 1Y0-A06          ST0-086

  1Y0-A09      1Y0-A08                 1Y0-800          ST0-099

  1Y0-700      1Y0-308                 1Y0-259          ST0-270




  http://www.examkill.com/1Y0-A21.html
  Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper           6

				
DOCUMENT INFO
Shared By:
Categories:
Stats:
views:49
posted:3/7/2012
language:English
pages:6
Description: Claim your examkill CCA 1Y0-A21 study material to get successful in final 1Y0-A21 test for Citrix CCA tests.