Docstoc

STS Partner Accreditation ST0-066 PDF Questions

Document Sample
STS Partner Accreditation ST0-066 PDF Questions Powered By Docstoc
					                                                                                               Symantec
                                          ST0-066




Altiris Client Management Suite 7.0 (STS)

                               Click the link below to buy full version as Low as $25

                                      http://www.examkill.com/ST0-066.html




        ExamKill is team of experienced and educated professionals working day and night to develop
        preparation material for different fields in IT. These industries are including HP, IBM, Comptia,
        Orcale, Apple, Adobe, Nortel, Novell, Checkpoint etc with the following features.

        Free Samples:       Free samples download are available for almost every product to check before
        buy.

        Complete Course Coverage: Experienced professionals are making sure to cover
        complete course so that you pass final exam.

        Updated Material: Preparation material is updated and new; you can compare us with other
        providers in the same industry.

        Privacy Protection:         Examkill team makes sure not to reveal your private information
        including your credit card and other secret information.

        Excellent Customer Support: You will get reply from examkill support within 8 hours
        for all your questions/concerns about anything.




                                                                                         www.examkill.com
                                               Question: 1.
Which two agents are required for Patch Management to successfully deploy client patches? (Select two.)

A. Altiris Agent
B. Software Delivery Agent
C. Patch Management Update Agent
D. Software Update Agent
E. Patch Management Agent

                                               Answer: AD


                                               Question: 2.
What is the function of the applicability rule?

A. It determines conflicts with other software resources within the Software Catalog.
B. It determines if a software resource has all the required components for delivery.
C. It determines if a software resource is applicable to the Software Portal for self-delivery.
D. It determines if a software resource is applicable to a given computer.


                                                  Answer: D


                                               Question: 3.
Which Inventory Solution activity is accomplished without leveraging a task or policy?

A. detailed file inventory
B. stand-alone inventory
C. custom inventory
D. targeted software inventory

                                                  Answer: B




http://www.examkill.com/ST0-066.html
Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper                                     2
                                          Question: 4.
Which Deployment Solution 6.9 Console feature lets the Deployment Solution Manager create jobs that
can automatically determine which set of tasks to perform on a computer?

A. Auto-detect
B. Conditions
C. Filters
D. DeployAnywhere


                                            Answer: B


                                          Question: 5.
Which type of component is included in the Software Catalog?

A. licenses
B. hotfixes
C. updates
D. uninstalls

                                            Answer: C


                                          Question: 6.
Which two utilities or programs add additional pre-boot automation operating systems to the Deployment
Solution 6.9 installation? (Select two.)

A. PXE Configuration Utility
B. Boot Disk Creator
C. Ghost Explorer
D. PXE Component Installer
E. PXE Automation Installer


                                           Answer: AB




http://www.examkill.com/ST0-066.html
Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper                                   3
                                             Question: 7.
Which statement is true about the Application Metering feature of Inventory Solution?

A. It tracks and compares changes to application files and registry keys.
B. It monitors and denies the usage of applications on the network.
C. It gathers detailed information about application files.
D. It limits the usage of applications to purchased licenses.

                                               Answer: B


                                             Question: 8.
Which statement is true about the Application Management feature of Inventory Solution?

A. It tracks and compares changes to application files and registry keys.
B. It monitors and denies the usage of applications on a network.
C. It gathers detailed information about application files.
D. It limits the usage of applications to the number of purchased licenses.


                                               Answer: A


                                             Question: 9.
Which component of Altiris Client Management Suite 7.0 helps reduce the cost of imaging and managing
workstations and thin clients from a centralized location?

A. Endpoint Virtualization Solution
B. Ghost Solution Suite
C. Deployment Solution
D. Hardware Management Solution


                                               Answer: C




http://www.examkill.com/ST0-066.html
Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper                                  4
                                           Question: 10.
Which two products are included in Altiris Client Management Suite 7.0? (Select two.)

A. Ghost Solution Suite
B. Recovery Solution
C. Real-Time System Manager
D. Wise Package Studio
E. Deployment Solution


                                            Answer: CE




http://www.examkill.com/ST0-066.html
Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper                           5
                        ST0-066                                     Symantec

Altiris Client Management Suite 7.0 (STS)




        Click the link below to buy full version as Low as $25

            http://www.examkill.com/ST0-066.html




  We also provide PDF Training Material for:


                         Hot Exam

  ACS-012      ST0-91X                 250-400          ST0-096

  250-315      250-265                 ST0-120          ST0-12W

  ST0-94X     ASC-066                  ST0-095          ST0-29B

  ST0-120     250-530                  ST0-12X          250-308
                                                                  www.examkill.com
  ST0-066     ST0-100                  ST0-91X          ST0-086

  250-530     ST0-093                  250-401          ST0-099

  ST0-136     ST0-94X                  ST0-097          ST0-270




  http://www.examkill.com/ST0-066.html
  Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper           6

				
DOCUMENT INFO
Shared By:
Categories:
Stats:
views:2
posted:3/2/2012
language:English
pages:6
Description: Claim your examkill STS Partner Accreditation ST0-066 study material to get successful in final ST0-066 test for Symantec STS Partner Accreditation tests.