STS Partner Accreditation ST0-029B PDF Questions by examkill

VIEWS: 0 PAGES: 6

Claim your examkill STS Partner Accreditation ST0-029B study material to get successful in final ST0-029B test for Symantec STS Partner Accreditation tests.

More Info
									                                                                                              Symantec
                                         ST0-29B




Symantec Endpoint Protection 11 MR4 (STS)

                              Click the link below to buy full version as Low as $25

                                     http://www.examkill.com/ST0-29B.html




       ExamKill is team of experienced and educated professionals working day and night to develop
       preparation material for different fields in IT. These industries are including HP, IBM, Comptia,
       Orcale, Apple, Adobe, Nortel, Novell, Checkpoint etc with the following features.

       Free Samples:       Free samples download are available for almost every product to check before
       buy.

       Complete Course Coverage: Experienced professionals are making sure to cover
       complete course so that you pass final exam.

       Updated Material: Preparation material is updated and new; you can compare us with other
       providers in the same industry.

       Privacy Protection:         Examkill team makes sure not to reveal your private information
       including your credit card and other secret information.

       Excellent Customer Support: You will get reply from examkill support within 8 hours
       for all your questions/concerns about anything.




                                                                                        www.examkill.com
                                           Question: 1
An administrator has successfully installed Symantec Endpoint Protection Manager onto a Windows 2003
Server using the installation wizard. Which component is deployed to the server at this point in time?

A. AntiVirus/AntiSpyware Protection
B. Proactive Threat Protection
C. Apache Tomcat Server
D. Central Quarantine Server
E. Network Threat Protection


                                            Answer: C


                                           Question: 2
Based on Symantec best practices, which two tasks should be performed before migrating from Symantec
AntiVirus Corporate Edition to Symantec Endpoint Protection 11.0? (Select two.)

A.disable Auto‐Protect
B.disable scheduled scans
C.disable Tamper Protection
D.scan all clients
E.purge the quarantine


                                          Answer: B, C


                                           Question: 3
Which Symantec Endpoint Protection client component must be installed to enable Unmanaged Detector
mode?

A. AntiVirus and AntiSpyware
B. Application and Device Control
C. Network Threat Protection
D. Network Access Control


                                            Answer: C




http://www.examkill.com/ST0-29B.html
Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper                                   2
                                             Question: 4
How many Symantec Endpoint Protection Managers can connect to an embedded database?

A. one
B. two
C. four
D. unlimited

                                             Answer: A


                                             Question: 5
Immediately after installation, what does a client do upon first contacting Symantec Endpoint Security
Manager? ST0‐29B

A. register with the manager
B. download the latest policy
C. update virus definitions
D. launch a full system scan

                                             Answer: A


                                             Question: 6
Which file contains the Symantec Endpoint Protection client communication settings?

A. GRC.dat
B. Sylink.xml
C. GRC.xml
D. Sylink.dat


                                             Answer: A




http://www.examkill.com/ST0-29B.html
Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper                                      3
                                             Question: 7
What is the default replication frequency when adding an additional site to a Symantec Endpoint
Protection deployment?

A. 1 hour
B. 8 hours
C. daily
D. weekly ST0‐29B


                                              Answer: C


                                             Question: 8
An administrator makes a change in the Active Directory structure, which has been imported into
Symantec Endpoint Protection Manager (SEPM). By default, when will the change automatically be
reflected in SEPM?

A. as soon as the change is made in Active Directory
B. maximum 1 hour
C. maximum 4 hours
D. maximum 24 hours


                                              Answer: D


                                             Question: 9
In which client management log can an administrator identify when the client last connected to the
Symantec Endpoint Protection Manager?

A. Control
B. Traffic
C. System
D. Event


                                              Answer: C




http://www.examkill.com/ST0-29B.html
Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper                                        4
                                         Question: 10
Which setting can be enabled to report computers without a Symantec Endpoint Protection Agent?

A. LAN Detector
B. Unmanaged Detector
C. Segment Detector
D. Network Detector

                                           Answer: D




http://www.examkill.com/ST0-29B.html
Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper                                    5
                        ST0-29B                                     Symantec

Symantec Endpoint Protection 11 MR4 (STS)




        Click the link below to buy full version as Low as $25

            http://www.examkill.com/ST0-29B.html




  We also provide PDF Training Material for:


                         Hot Exam

  ACS-012      ST0-91X                 250-400          ST0-096

  250-315      250-265                 ST0-120          ST0-12W

  ST0-94X     ASC-066                  ST0-095          ST0-29B

  ST0-120     250-530                  ST0-12X          250-308
                                                                  www.examkill.com
  ST0-066     ST0-100                  ST0-91X          ST0-086

  250-530     ST0-093                  250-401          ST0-099

  ST0-136     ST0-94X                  ST0-097          ST0-270




  http://www.examkill.com/ST0-29B.html
  Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper           6

								
To top