ACE 9A0-084 PDF Questions

Document Sample
ACE 9A0-084 PDF Questions Powered By Docstoc
					                                                                                                 Adobe
                                         9A0-084




Adobe Acrobat 9 Professional ACE
                              Click the link below to buy full version as Low as $25

                                     http://www.examkill.com/9A0-084.html




       ExamKill is team of experienced and educated professionals working day and night to develop
       preparation material for different fields in IT. These industries are including HP, IBM, Comptia,
       Orcale, Apple, Adobe, Nortel, Novell, Checkpoint etc with the following features.

       Free Samples:       Free samples download are available for almost every product to check before
       buy.

       Complete Course Coverage: Experienced professionals are making sure to cover
       complete course so that you pass final exam.

       Updated Material: Preparation material is updated and new; you can compare us with other
       providers in the same industry.

       Privacy Protection:         Examkill team makes sure not to reveal your private information
       including your credit card and other secret information.

       Excellent Customer Support: You will get reply from examkill support within 8 hours
       for all your questions/concerns about anything.




                                                                                        www.examkill.com
                                            Question: 1

You want to share a PDF document. You want everyone to see and to be able to control the page view of the
document. Which should you choose from the Collaborate button on the task bar?

A. Share My Screen
B. Send Collaborate Live
C. Create Buzzword Document
D. Share Documents on Acrobat.com


                                             Answer: B


                                            Question: 2

You are working on a Windows PC. Where will you find the option to create a custom page size when using
Adobe PDF printer in Microsoft Word?

A. Tools > Options
B. Acrobat preferences
C. Layout tab of the Adobe PDF Document Properties dialog box
D. Adobe PDF Settings tab of the Adobe PDF Document Properties dialog box


                                             Answer: D


                                            Question: 3

You are working in the Preflight dialog box. Which should you choose to create a preflight droplet?

A. Profiles tab
B. Standards tab
C. Options menu
D. Further Options in the Profiles tab


                                             Answer: C




http://www.examkill.com/9A0-084.html
Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper                                         2
                                           Question: 4

You are creating a PDF document by using Acrobat Distiller. You want to create a PDF document that is
suitable for long-term archiving. Which Adobe PDF Setting should you choose?

A. Standard
B. PDF/A-1b
C. PDF/X-1a
D. Press Quality


                                             Answer: B


                                            Question: 5

You are using Microsoft Word. Which PDF creation method converts your source document to PostScript
and feeds it directly to Distiller for conversion to PDF without manually starting Distiller?

A. Save As
B. Acrobat Distiller
C. Adobe PDFMaker
D. Adobe PDF Printer


                                             Answer: D


                                           Question: 6

Which file type will Acrobat Distiller convert to a PDF document?

A. .ps
B. .doc
C. .psd
D. .indd


                                             Answer: A




http://www.examkill.com/9A0-084.html
Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper                                    3
                                           Question: 7

You are using Adobe Illustrator CS3. You want to create an Adobe PDF document from your Illustrator
document. Which should you choose from the File menu?

A. Place
B. Export
C. Save As
D. Save for Web Devices


                                            Answer: C


                                           Question: 8

You have chosen Create PDF from Web Page. You have selected the option to get 2 levels. Which setting
ensures you only capture pages that are subordinate to the specified URL?

A. Stay on same path
B. Stay on same server
C. Create PDF tags in the General tab of the Web Page Conversion Settings
D. Create bookmarks in the General tab of the Web Page Conversion Settings


                                            Answer: A


                                           Question: 9

Which Creative Suite application allows you to create a tagged PDF document?

A. Flash
B. InDesign
C. Photoshop
D. Dreamweaver


                                            Answer: B




http://www.examkill.com/9A0-084.html
Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper                                    4
                                         Question: 10

You are creating a PDF document from within Microsoft Word. Which should you choose in order to
customize which paragraphs will automatically become bookmarks?

A. Tools > Options
B. File > Page Setup
C. Format > Styles and Formatting
D. Adobe PDF > Change Conversion Settings


                                            Answer: D




http://www.examkill.com/9A0-084.html
Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper                                 5
                         9A0-084
                                                                            Adobe


Adobe Acrobat 9 Professional ACE



           Click the link below to buy full version as Low as $25

            http://www.examkill.com/9A0-084.html




  We also provide PDF Training Material for:


      Hot Exam                             Hot Certification

  650-987        MB3-861                  CCNA             CCNP

  642-447        1Z0-218                  APC              ASC

  642-874        JN0-660                  MCTS             MBS

  70-448         TB0-120                  CCDA             MCITP       www.examkill.com
  MB3-862       000-M88                   IBM Lotus        11g DBA

  70-620         LOT-919                  A+               JNCIP

  HP2-E46        HP2-E47                  Security+        Adobe CS4




  http://www.examkill.com/9A0-084.html
  Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper                6

				
DOCUMENT INFO
Shared By:
Categories:
Stats:
views:5
posted:3/2/2012
language:
pages:6
Description: Claim your examkill ACE 9A0-084 study material to get successful in final 9A0-084 test for Adobe ACE tests.