Docstoc

HP ExpertONE HP2 K30 PDF Questions

Document Sample
HP ExpertONE HP2 K30 PDF Questions Powered By Docstoc
					                                                                                                  HP
                                       HP2-K30




Technical Introduction to the HP Storage SMB
                            Click the link below to buy full version as Low as $25

                                   http://www.examkill.com/HP2-K30.html




     ExamKill is team of experienced and educated professionals working day and night to develop
     preparation material for different fields in IT. These industries are including HP, IBM, Comptia,
     Orcale, Apple, Adobe, Nortel, Novell, Checkpoint etc with the following features.

     Free Samples:       Free samples download are available for almost every product to check before
     buy.

     Complete Course Coverage: Experienced professionals are making sure to cover
     complete course so that you pass final exam.

     Updated Material: Preparation material is updated and new; you can compare us with other
     providers in the same industry.

     Privacy Protection:         Examkill team makes sure not to reveal your private information
     including your credit card and other secret information.

     Excellent Customer Support: You will get reply from examkill support within 8 hours
     for all your questions/concerns about anything.




                                                                                      www.examkill.com
                                             Question: 1
Which type of disk drive provides the highest level of performance and reliability?

A. IDE
B. SCSI
C. FATA
D. SATA


                                              Answer: C

                                             Question: 2
What is a result of installing host bus adapters (HBAs) in an Integrity server blade?

A. FCoE support through a LAN on Motherboard (LOM)
B. SAN-level authentication and fabric-level isolation
C. multiple operating system support
D. connectivity to the SB40c storage blade


                                              Answer: B
Reference:http://www.ts.avnet.com/uk/solution_guides/assets/8gb_fc_solution_guide(page 3, second last
bulleted point)


                                             Question: 3
What is the correct term for information whose component pieces can be manipulated?

A. metadata
B. hypermedia
C. structured content
D. unstructured content


                                              Answer: A
Reference:http://www.ee.ucl.ac.uk/~fstentif/curtis.htm(topic: The Role of Metadata, 3rdparagraph)


                                             Question: 4
What is a key concept in the distinction between structured and unstructured data?




http://www.examkill.com/HP2-K30.html
Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper                                       2
A. redundancy
B. granularity
C. accuracy
D. reliability


                                            Answer: D

                                           Question: 5
Your customer has a tiered storage environment. Match each tier with the type of storage media and type of
data.




                                              Answer:




http://www.examkill.com/HP2-K30.html
Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper                                     3
Macintosh HD:Users:iMac:Desktop:Untitled-1.png


                                            Question: 6
Performance is one of the most important benefits that customers can derive from virtualization at the
storage system level. What is the main reason for this performance improvement?

A. load balancing through the elimination of hot spindles
B. immediate access with Virtually Instantaneous Snapclones
C. more effective utilization of storage space with Virtually Capacity-FreeSnapshots
D. fault tolerance with redundant storage sets


                                             Answer: A
Reference:ftp://ftp.compaq.com/pub/products/storageworks/whitepapers/5982-8671EN.pdf(page 4, last
paragraph)


                                            Question: 7
Which type of storage uses a host bus adapter (HBA) located in the host server, typically with a Fibre
Channel interface?

A. internal
B. tertiary
C. external
D. secondary


                                             Answer: C


http://www.examkill.com/HP2-K30.html
Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper                                        4
                                            Question: 8
What is an advantage of SAS drives over SATA drives?

A. lower cost per GB
B. higher disk capacity
C. hot-swap capability
D. higher reliability


                                             Answer: D
Reference:ftp://ftp.compaq.com/pub/products/servers/proliantstorage/drives-enclosures/sata-vs-
sas.pdf(p.5, Para. 1)


                                            Question: 9
What is an advantage of storage virtualization over storage federation?

A. reduced TCO
B. simpler administration
C. minimized failure domains
D. broader, heterogeneous array support


                                             Answer: D

                                           Question: 10
What is an advantage of storage federation over storage virtualization? (Select two.)

A. simpler administration
B. additional failure domains
C. minimized failure domains
D. broader, heterogeneous array support
E. lowest common denominator function


                                            Answer: A,C




http://www.examkill.com/HP2-K30.html
Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper                                    5
                     HP2-K30                                           HP

Technical Introduction to the HP Storage SMB

       Click the link below to buy full version as Low as $25

           http://www.examkill.com/HP2-K30.html




 We also provide PDF Training Material for:


                        Hot Exam

 HP2-K25       HP2-E50                HP3-X12          HP2-K28

 HP2-N26       HP3-X05                HP2-B65          HP2-B48

 HP3-X10       HP2-E23                HP3-E37          HP2-E35

 HP2-E43       HP0-M52                HP2-E40          HP3-C02

 HP2-P21      HP2-E48                 HP2-E42          HP0-M55

 HP2-E49      HP2-H19                 HP0-M51          HP3-L07   www.examkill.com
 HP2-E46      HP2-E47                 HP3-C30          HP3-C32




 http://www.examkill.com/HP2-K30.html
 Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper           6

				
DOCUMENT INFO
Shared By:
Categories:
Stats:
views:44
posted:2/28/2012
language:English
pages:6
Description: Claim your examkill HP ExpertONE HP2-K30 study material to get successful in final HP2-K30 test for HP HP ExpertONE tests.