646 656 Copyright © 2006 2011 passguide com

Document Sample
646 656 Copyright © 2006 2011 passguide com Powered By Docstoc
					Copyright © 2006-2011 passguide.com , All Rights Reserved.
Exam Code: 646-656
Exam Name: Wide Area Application Services for Account
Managers
Vendor: CISCO
Version: DEMO
Part: A
1: What is required in order for Cisco WAAS to provide WAN optimization?
A.devices must be deployed at only one site
B.Cisco WAAS must use PBR
C.devices must be deployed at one or more branches and in the data center
D.Cisco WAAS does not support optimizations
Correct Answers: C

2: What is the goal of the typical distributed infrastructure?
A.to increase bandwidth and latency
B.to reduce infrastructure cost and complexity
C.to consolidate as much as possible in the data center
D.to improve data protection techniques in the data center
Correct Answers: C

3: You learn that application performance is a major pain point for your customer. What is your
recommended solution?
A.Distribute and cache files on WAEs.
B.Consolidate servers.
C.Deploy an Application Velocity System at the data center and WAEs at remote sites to optimize
response time.
D.Enable access over WAN.
Correct Answers: C

4: Drop




Correct Answers:
5: How does the Cisco WAAS product family differ from its competitors?
A.Cisco WAAS slows down the VoIP.
B.Competitors can offer support for stateful firewall protection.
C.The Cisco WAAS router module reduces the branch footprint.
D.The Cisco WAAS design uses only a few tunnels.
Correct Answers: C

6: What is the best solution for customers that are experiencing a sluggish response from their
enterprise web-based applications?
A.Distribute and cache files on WAEs--this eliminates the need for local distribution servers.
B.Deploy AVS at the data center and WAEs at remote sites to optimize response time.
C.Consolidate servers into the data center and use a Cisco WAE for seamless access over the
WAN.
D.Place files on a central server and enable access over the WAN.
Correct Answers: B

7: In which two ways does data center and branch consolidation increase ROI? (Choose two.)
A.faster application deployment
B.reduced IT overhead
C.reduced business applications
D.no need for data protection compliance
E.limited access to centralized applications
Correct Answers: A B

8: Which of these is a facet of Cisco WAAS transparency?
A.server transparency
B.linecard transparency
C.client transpareny
D.appliance transparency
Correct Answers: C

9: Which decision maker influences the most buying decisions as it pertains to performance and
security?
A.director IT
B.applications manager
C.network operations manager
D.storage administrator
Correct Answers: A

10: How could you position Cisco ACE as a solution for customers who are expanding their data
centers?
A.Virtual partitions enable data center upgrade solutions for 4, 8, or 16 Gb/s of throughput.
B.Virtual partitions enable proxy server deployment, reducing the time to market for customer
solutions.
C.Virtual partitions enable new load-balanced services without the need for additional hardware.
D.Virtual partitions enable data center expansion using an end-to-end redundant solution of
appliances.
Correct Answers: C

				
DOCUMENT INFO
Shared By:
Categories:
Tags:
Stats:
views:0
posted:2/23/2012
language:
pages:5
pass4sures pass4sures
About