ListaJanarperweb by lanyuehua

VIEWS: 26 PAGES: 19

									   Produkti                    Sasia             LLOTI
   MAKINA PER PRODHIMIN E ELEMENTEVE TE
                                 1
   BETONIT                                    729,730
   PESHORJA ELEKTRONIKE                    1          709
   TAVOLINA E PUNES                      1          731
   MAQINA E MBUSHJES TUMB                   1          710
PZ
   MAQINA PER BLUARJE TUMB                   1          708
   MIKSERI GJERMAN TUMB                    1          705
   HUNDAY MOTOR ROK
                                 1          701
   PORTER, KOMBI FURGON 4 DYER 508-KS-124
   Vetur BMW, 460-KS-860                    1          702
   Pompa zhytese 10hp-7.5kw                  4
                                           716, 717,718,719,720,721,722,723,724,725,726,727,728
   Pompa zhytese 30hp-22kw                   5
   Pompa zhytese 12.5hp-9kw                  3
   Pompa zhytese 15hp-11kw                   3
   Pompa zhytese 20hp-15kw                   6
   Pompa zhytese 5.5hp-4kw                   1
   Pompa zhytese 40hp-30kw                   3
   Pompa zhytese 25hp-18.5kw                  5
   Pompa zhytese 7.5hp-5.5kw                  1
GJ  Pompa zhytese dhe peraja 12.5hp-9kw             1
   Pompa zhytese dhe peraja 7hp-5.5kw             1
   Pompa zhytese dhe peraja 15hp-11kw             1
   Pompa zhytese dhe peraja 4hp-5.5kw             3
   Pompa zhytese dhe peraja 7.5hp-10kw             1
   Pompa zhytese dhe peraja 5.5hp-7.5kw            3

   Kuti mbrojtese 20hp                     1

   Kuti mbrojtese 7.5hp                    1
   Motoqiklete HONDA extra                   1          706
   CD PLAYER TECHNICS               SL-PG 490
   DEK paisje per shumezim te kasetave TECHNICS  SA-EX 100
   DEK paisje per shumezim te kasetave AIWA    AD-VX 717
   DEK paisje per shumezim te kasetave SONY    HX-Pro
   Paisje e zerimit HIFI Altoparlnt i madh    HI-FI
   Radio/tape/CD/zerues SONY           4/1 kater paisje ne nje
   Paisje teknike dual/Perforcues zeri      CR1730 stereo receiverr
   Kabllot komplet/cante e mbyllur        Digitrona /cabllo
   Gjenerator HONDA                GX-200 electronic ingnition
   TV Beko                    Fastext
DR  Radio/cd player Panasonic           SA-AK 17             704
   altoparlant Panasonic             DUAL PORT
   Radio/CD player SAMSUNG            MM-N2
   altoparlant Samsung              MM-N2
   Radio/CD player SAMSUNG            MAX-N25
   Soni altoparlant                te prishur
   Video ORION                  Karaoke
   VIDEO AIVA                CX818
   VIDEO SHARP               4head long play
   Radio te veturave            PHILIPS
   Radio te veturave            ROADSTAR
   CANON MP210               Printer/Scaner
   Shporet i vogel me pllak         Shporet
   TV NEON                 Televizor
   Set per zerim/Zmadhues          altoparlant
   NEON                   DVD PLAYER
   Shtepize kompjuteri           KOMPJUTER
   PANASONIC                RADIO CD OLAYER
   Birra                  Wacum Cleaner
   OilRadiator me rryme           Radiator
   Jasteka te stofit            Jasteka
VP  Kepuce                  Kepuce per femra   703
   Fotografi muri              Goblen
   metal ngjyre ari             Mbajtese per qader
   Filma dhe muzike             CD
   gota te qelqit              Gota kuzhine
   metal                  Tengjere
   qelq/keramik               Ene per embelsira
   Ore muri ne kornize te fotos       Ore muri
   Plastike 4 fioka             Police me fioke
   pako me rroba te ndryshme te perdorura  pako me rroba
   Mikser per kuzhine            Mikser
   Rrafshuese                      21
   Mistria                        8
   Matese-Meter                      2
   Çekana                         10
   Libella-Vaservag                    6
   Brusalic-Evegele Gjelbert               1
   Makin per pllaka Minimongolit             1
   Dana                          4
IH                                 715
   Bansek                         2
   Sharr Dore                       1
   Shpaglla te medha                   2
   Pjes e bermashinit                   1
   Varse per beton                    1
   Shporet elektrik                    1
   Resiver Columbia 1                   1
   Video SONY                       1
   XHOKER                        1
   Kthesa Φ 100 90                    27
   Kutia plastike                    47
   Kthesa 45 Φ 100                    22
   Kacia pa bisht                     3
   Shati                         1
Kapaki per shporet     3
Lopat pa bisht       3
Kthesa 45º Φ70      68
Kthesa 90º Φ 70      25
Gypa Φ 50 25 mm      45
Gypa Φ 50 Y        23
Xhoker           1
Kuti per ore te Rrymes   1
Kabell 5x6        10
Kose            1
Reshetka Φ 70       23
Bozhur 3/4        100
Bozhur 1/2        150
Gyp Y Φ 100/50      18
T-shtik Φ 100/100     15
Y-Gyp Φ 100/100      16
T-shtik Φ 100/70     18
Y-gyp Φ 70/70       11
Y-gyp Φ 100/70      10
T-shtik Φ 70/70      8
T-shtik Φ 50/50      2
Kthesa Φ 50 45°      28
Redukues Φ 50/70     16
Reshetka Φ 100       4
T-shtik Φ 100/50     20
Redukues Φ 100/50     11
Lidhese Φ 70        9
T-shtik Φ 70/50      3
Korita Betoni       3
Lopat bore         1
Saksi           1
Bishta           3
Kaish per El.motor    27
Kaish per traktor     1
Qynga per shporet     1
Gypa per shole       4
Zingjir Kamioni      15
Garnishta         5
Zingjir per lope      2
Kthesa per shporet     5
Shrafa 12cm        68
Shrafa 10cm        50
Shrafa 7 cm       185
Bagllama vogla      186
Bagllama dyer hekuri    4
Stega te medha       2
Stega te vogla      27
Burgia metali 8mm    20
Burgia metali 6mm    7
Burgia druri 8mm     8
Burgia metali 12mm   10
Burgia betoni 10mm    6
Burgia BFT 12mm     3
Burgia BFT        1
Bagllama gjata     22
Kapak per reze     15
Shajme per reze     29
Rajdera         17
Bagllam rajderi     44
Bagllam per dyer     2
Tiplla metali      7
Unaza kose        6
Shrafa 8cm       18
Shrafa sallonit    132
Novolak email      8
Bori- lazura       6
Extra          1
Kemolux         2
Novocolor – bet     4
Rrjet per valar     2
Fer-fix         1
Betek          2
Goma per shole      5
Efektal – lak      13
Mimont          4
Gypa per bojler     6
Mbajtese te pasqyres   1
Gyp met. Per bojler   8
Gyp per tush       8
Tush komplet       4
Tush           6
Brusha          8
Lidhese per gyp     7
Pompe sapuni       4
Qeshme automatike    1
Qeshme automatike    1
Qeshme bojleri      2
Qeshme e thjeshte    2
Siton kade        1
Lidhse 5/4 x 1/2    19
Mbyllse 3/4       7
Holinder         1
Lidhse Φ 1/2       1
Co2 tel         1
Neonka              3
Neonka 2 drita          1
Emajl –vittoria         2
Kosint              1
Novocolor            2
Podloga             2
Lima druri            5
Drita koridori          3
Drita neoni akumul.       2
Lluster             1
Drite neoni dore         1
Drite Neoni dhome        1
Sy neoni e vogel        25
Sy neoni e madhe        13
Brusalice            1
Pantike             1
Accord ngjitese         6
Llampa 160v           2
Papuqe per thithese       1
Papuqe per thithese       3
Kaish vazhdues         27
siguresa            31
shajme            2112
Shrafa 12cm          103
Mbajtese gote          15
Sperkatese uji          1
Sperkatese uji          1
Gumica perfundimtare      11
Thes per thithese elektrike   7
Pompa per goma          2
Boncek per prerje hekuri     5
Mistri betoni          1
fazomer             6
Brava hekuri           3
Brava plastike          4
Plusa per burmashin       24
Bagllama per fioka        4
Shtafsigera           3
Siguresa te medha        78
Siguresa 10/7          62
Impulsa komplet         2
Matese / meter          1
Lluster             1
Llamp mbajtese          1
Projector I madh         1
Projector I vogel        1
Senduk per sigurim        2
   dana              3
   bateria            2
   Kablla             3
   Mbyllese te nderpresave    16
   Nxehes(grijaqa)        2
   Nxehes(grijaqa)        1
   Termostat           1
   Mbajtese te gotes       41
   Matese (metra) druri      2
   Pompe per selikon       1
   Stilson            1
   Door bell –zile        2
   Kapese per karrike       1
   Nderpresa           10
   Ding dong – zile        1
   Ujti per rroba         2
FZ                   712
   Kabllo per tv         27
   Kabllo per tv-video      1
   Gyp per lyersen        3
   Nderprese per zile       9
   Teh per sharre hekuri     38
   Shtiker per telefon      11
   Makine per pllaka       1
   Sharre per llamperi      6
   Grryese komplet        1
   Drita neoni te gjata      8
   Drita neoni rreth       4
   Shtiker per kabllo       4
   Nderpres per telefon      6
   nderpres            8
   hajduk             1
   Kalkulator dhe laps      1
   Meter plastike         2
   Konopa(litare)        45
   Lapsa             11
   Scalper            2
   scalper            6
   Hakak 20C           8
   Super show           3
   Autosilikon          4
   Spray boja , per ngjyrosje   1
   Boce per zjarrfikje      1
   Gypa per thithese elektrike  2
   Ngjites per gypa        3
   Betek –fuga          4
   Grabuj per bahqe        2
   Injeksion per goma       2
Komplet I dritave            2
Drita per mjegull            1
Elemente te dorezes se deres      13
Ara d-filter per traktor        1
Drita per vetura            1
Bodybiter me 3 fishek          2
Kandila bosch              1
Caribi – arome per vetura       24
Autocar faser –siguresa per vetura   2
Aroen- Arome per vetura         2
Ford – arome per vetura         2
Antifreeze               1
DOT 3 – per fre te veturave       3
Fogirna masa – fuga           9
Rroba per pastrimin e banjos      2
Ngjyre toksike            0.11 kg
Mistri                 4
Sharre e dores             1
Syze pune                2
Burgi 10-she              7
Burgi 3-she               3
Rrotlla me peje            13
Dana per uje              1
Kapse per kabllo            4
Mimonet – sharre dore          1
Grease – pompe per mast         1
Kendore matese – meter         1
Mbajtese per salldim          2
Leter zalli - rreth          32
Leter zalli katrore          32
Iriq per fasade             3
Cilinder per ormana          14
Ore muri - galaxy            1
CIS – sharre me rryme          1
Leter zalli per brusalice        6
Leter zalli ne forme sfungjeri     5
Nderprese per rryme           1
Shajme per siguresa           5
Emme strip –per drita          2
Cekan gome               8
Dexin – mbajtese tushi         1
Dizalice me sajlle           1
Concorde – pasqyre per banjo      1
Shirit per knauf            5
Pjese per shtrafciger          4
Komplet shtrafsigera          3
Grryese hekuri e madhe         1
Grryese hekuri e vogel      1
Matese te rrymes         6
Plastoelast- silicon per drita  2
Shtrafciger            2
Dana per krasitje         1
Dana per krasitje         1
Makine per bluarje mishi     2
Kapak per shole          2
Dalta               3
Cekan dore – hekuri        1
Pllaka per stufe te madhe     3
Pllaka per tufe te vogel     1
Rryp I qafes per qen       1
Syze per saldim          2
Sandik I madh per garniture    2
Sandik I vogel per garniture   1
Ngjites norvegjez        11
Rrafshuese – dekor        1
Rrafshuese plastike        2
Rrafshuese plastike        1
Mimont shfungjer valaku      4
Cilinder             1
Shlejm – sak hend         4
Wisdom – mashe per aparat     2
Mashe per aparat         3
Drite neoni            3
Prize per gjenerator       3
ECE flap –gerryese        4
Ngjitese plastike         3
Fasanke per lluster        1
Bagllama te vogla        40
Bagllama te medha         3
160 A siguresa          12
Siguresa per tension te larte  12
Nderpresa             2
Shpuese muri - dekor       5
Shul per dyer           3
Zyze pune             1
Antena per vetura         4
Kora plastike           4
Koke per burmashin        2
Ventilator            2
Elektroda            74
Termostat             2
Dorez – per telefon        7
Mbajtese -kabllo         62
Burgi 3/8             3
Orient – letkon               1
Burgi 10mm                  3
Dana te kuqe                 7
Dana te vogla- portokalli          4
Dana ngjyre metalike             3
Dana matese                 1
Brave per dyer te blinduara         1
Nderpresa te jashtem             4
Nderpresa                  6
Trefazor – shtikera             2
Shtiker per banjo              1
Siguresa per fabrika             2
Ngjites gomash                1
Dryna                    2
Klema                    21
Shtrafa – berner              26
Kabllo telefoni               2
Mbajtese te kabllove            84
Mbajtese te perdeve             12
Plusa per pllaka             1120
Shtrafa me burme              26
Gozhda te telit               9
Burgi                    1
Shtrafa 1/2                 25
Plloqe per skare               1
Shrafa per knauf              363
Shrafa salloniti              212
Shrafa 1cm                 364
Shrafa 1cm ngjyre ari           292
Gozhda te betonit              99
Shrafa 6                  198
Hall shrafa                656
Shrafa 1cm                 665
Shajme te medha              996
Diplla te medha              104
Diplla te vogla              2403
Litare I trashe              44 m
Brisqi-Krena per perpunimin e dritareve   13
Secili llot permban nga tre pompa
714
   Rrafshuese      21
   Mistria        8
   Matese-Meter     2
   Çekana        10
   Libella-Vaservag   6
   Brusalic-Evegele
             1
   Gjelbert
   Makin per pllaka
             1
   Minimongolit
IH  Dana         4  715
   Bansek        2
   Sharr Dore      1
   Shpaglla te medha  2
   Pjes e bermashinit  1
   Varse per beton   1
   Shporet elektrik   1
   Resiver Columbia 1  1
   Video SONY      1

								
To top