ASE HP0-Y38 PDF Questions

Document Sample
ASE HP0-Y38 PDF Questions Powered By Docstoc
					                                                                                                   HP
                                        HP0-Y38




Deploying HP Wireless Enterprise Networks
                             Click the link below to buy full version as Low as $25

                                    http://www.examkill.com/HP0-Y38.html




      ExamKill is team of experienced and educated professionals working day and night to develop
      preparation material for different fields in IT. These industries are including HP, IBM, Comptia,
      Orcale, Apple, Adobe, Nortel, Novell, Checkpoint etc with the following features.

      Free Samples:       Free samples download are available for almost every product to check before
      buy.

      Complete Course Coverage: Experienced professionals are making sure to cover
      complete course so that you pass final exam.

      Updated Material: Preparation material is updated and new; you can compare us with other
      providers in the same industry.

      Privacy Protection:         Examkill team makes sure not to reveal your private information
      including your credit card and other secret information.

      Excellent Customer Support: You will get reply from examkill support within 8 hours
      for all your questions/concerns about anything.




                                                                                       www.examkill.com
                                            Question: 1.
Click the Exhibit button.




A customer is deploying 25 A-WA2620E access points (APs) on each floor of a building that has three floors.
Each floor has an A-WX5002 access controller (AC). You are deploying the first AP. The exhibit shows the
CLI commands you have entered on the AC for bringing up a new AP with serial number 200. After
approximately 30 seconds, the AP has not yet come online.
What is a possible cause of this delay?

A. The CLI service template commands are incorrect.
B. LWAPP is not installed.
C. The AP is updating its software configuration.
D. The ESS interface is not fully defined.
E. The AP information is incorrect.
F. The radio configuration assigned the wrong 802.11n channel parameters.


                                             Answer: C


                                            Question: 2.
Which type of packet does IACTP use to set up the data tunnel when the client is roaming between the HA
and the FA?

A. TCP
B. IAPP
C. Multicast
D. Broadcast
E. UDP
F. IPSec


                                              Answer: E




http://www.examkill.com/HP0-Y38.html
Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper                                      2
                                              Question: 3.
A customer wants to extend a network between offices without installing underground lines or extending
overhead lines. Your solution for this customer will include Dynamic MESH. Which primary factors should
you consider for this wireless network? (Select two.)

A. distances between two points
B. type of network traffic the local mesh will handle
C. high-availability requirements
D. what channels the access point needs to use
E. length of cable needed to connect the antenna


                                              Answer: AC


                                              Question: 4.
You are designing a customer's wireless network. What information is important for you to provide to RF
Planner during the initial phase of design? (Select three.)

A. cross floor coverage
B. wall/ceiling placement of access points
C. building material database
D. the plan for 802.11n coverage as well as 802.11a/b/g coverage
E. ceiling interference database
F. interference modeling of GSM and CDMA networks
G. capacity plan


                                             Answer: ACD




http://www.examkill.com/HP0-Y38.html
Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper                                     3
                                             Question: 5.
A national real estate agency wants to deploy a wireless network for their employees in their small local
branch offices. The primary applications that will be used on the network include the transfer of
promotional material, which has a high amount of image and graphical data, and online meetings and
webcasts. The agency data has been growing so much that they recently upgraded their broadband
connection from a T3 to an OC3 and the IT manager is worried that this is not sufficient. The IT manager is
not on site very often and stressed the importance of reliability by saying, "Time is money and quick
network access is very important.?
You visit one of the largest branch locations and discover that it consists of twelve 10x8 ft open cubicles.
You also discover several sources of interference while conducting a preliminary site survey. The customer's
standard security system ope-rates in the 2.4GHz band, one neighboring outdoor 802.11a WLAN, eight
neighboring 802.11g deployments, and several users of Bluetooth headsets. Which configuration should you
recommend?
 A. one access point set to 802.11n 40MHz channels in the 2.4GHz band
B. two access points set to 802.11n 20MHz channels in the 2.4GHz band
C. one access point set to 802.11n 40MHz channels in the 5GHz UNII 2 band
D. two access points set to 802.11n 40MHz channels in the 5GHz UNII 1 band
E. two access points set to 802.11n 20MHz channels in the 5GHz UNII 2 band


                                              Answer: D


                                             Question: 6.
You are performing RF network design for an enterprise customer that plans to provide wireless
connectivity to executives in their downtown headquarters. The customer plans to deploy WPA2
802.1x/TLS authentication with AES encryption. Which additional security precaution should you
recommend?

A. Deploy access points that are all operating at the lowest possible power emission setting.
B. Deploy access points in the center of the offices to minimize spillage outside of the building.
C. Deploy directional antennas on outer walls as often as possible to minimize spillage outside the building.
D. Deploy the fewest possible number of access points, providing coverage at the lowest -rate while
transmitting at the highest power level.


                                              Answer: C




http://www.examkill.com/HP0-Y38.html
Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper                                        4
                                             Question: 7.
Your company has just completed constructing a new automobile parts manufacturing facility. The facility
IT manager wants to implement Voice over Wireless LAN. During your initial walkthrough, you see
numerous highly-reflective surfaces on the manufacturing equipment and in the building construction
itself. Which potential problem exists that should be accounted for during your site survey?

A. RF signal attenuation
B. multipath distortion
C. RF signal absorption
D. Fresnel zone impedance


                                              Answer: B


                                             Question: 8.




Click the Exhibit button.

Users at this customer site report that wireless connection speeds are slow. You conduct a site survey that
yields the results shown in the exhibit. What can you determine from these results?

A. Signal strength is low in some areas. AP power must be increased.


http://www.examkill.com/HP0-Y38.html
Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper                                        5
B. An obstacle is causing hidden nodes. Another AP should be deployed beyond that obstacle, and the
power decreased on both APs.
C. Signal is being lost in a specific area. The APs need directional antennaes to shape the signal.
D. The APs are operating on 802.11b/g channels, which typically experience a lot of interference. You should
change to a different channel and frequency band.


                                              Answer: B


                                             Question: 9.
You must design a customer network that will use multiple wireless access controllers. The customer wants
the most cost-effective redundancy solution. Which option meets this requirement?

A. N+1
B. redundant power
C. dual management cards
D. N+N+1
E. clustered controllers


                                              Answer: A


                                            Question: 10.
A customer installed two HP AWX5004 controllers and 200 HP A-WA2620E-AGN access points (APs),
which are attached to existing 802.3af PoE switches. The APs are configured to use the 40MHz channel
option that should provide 300Mbits. The 802.11n clients are not achieving the expected data -rate. Upon
further investigation, you discover that the APs are defaulting to 2X2 MIMO. To achieve full speed you
configure the radio for 3X3 MIMO, but the radio reverts back to 2X2 MIMO. What else could cause this
problem?

A. disabled Gaussian Frequency Shift Keying (GFSK)
B. incorrectly set AP spatial streams
C. low PoE power
D. faulty antenna connections
E. setting Pulse Position Modulation (PPM) to 3X3


                                              Answer: C




http://www.examkill.com/HP0-Y38.html
Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper                                       6
                        HP0-Y38
                                                                       HP

Deploying HP Wireless Enterprise Networks

       Click the link below to buy full version as Low as $25

           http://www.examkill.com/HP0-Y38.html




 We also provide PDF Training Material for:


                        Hot Exam

 HP2-K25       HP2-E50                HP3-X12          HP2-K28

 HP2-N26       HP3-X05                HP2-B65          HP2-B48

 HP3-X10       HP2-E23                HP3-E37          HP2-E35

 HP2-E43       HP0-M52                HP2-E40          HP3-C02

 HP2-P21      HP2-E48                 HP2-E42          HP0-M55
                                                                 www.examkill.com
 HP2-E49      HP2-H19                 HP0-M51          HP3-L07

 HP2-E46      HP2-E47                 HP3-C30          HP3-C32




 http://www.examkill.com/HP0-Y38.html
 Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper           7

				
DOCUMENT INFO
Shared By:
Categories:
Stats:
views:1
posted:2/16/2012
language:
pages:7
Description: Claim your examkill ASE HP0-Y38 study material to get successful in final HP0-Y38 test for HP ASE tests.