CSE HP0 090 PDF Questions (PDF) by examkill

VIEWS: 3 PAGES: 7

Claim your examkill CSE HP0-090 study material to get successful in final HP0-090 test for HP CSE tests.

More Info
									                                                                                                    HP
                                         HP0-084




HP Integrity Server Multi-OS Installation & Deployment
                              Click the link below to buy full version as Low as $25

                                     http://www.examkill.com/HP0-084.html




       ExamKill is team of experienced and educated professionals working day and night to develop
       preparation material for different fields in IT. These industries are including HP, IBM, Comptia,
       Orcale, Apple, Adobe, Nortel, Novell, Checkpoint etc with the following features.

       Free Samples:       Free samples download are available for almost every product to check before
       buy.

       Complete Course Coverage: Experienced professionals are making sure to cover
       complete course so that you pass final exam.

       Updated Material: Preparation material is updated and new; you can compare us with other
       providers in the same industry.

       Privacy Protection:         Examkill team makes sure not to reveal your private information
       including your credit card and other secret information.

       Excellent Customer Support: You will get reply from examkill support within 8 hours
       for all your questions/concerns about anything.




                                                                                        www.examkill.com
                                           Question: 1
Which HP performance tools can be used on Integrity servers running HP-UX? (Select two.)

A. HP Operations Agent
B. HP OpenView GlancePlus
C. HP Performance Monitor
D. HP Performance Agent
E. HP Availability Manager



                                          Answer: B, D


                                           Question: 2
 How can you improve CPU performance on an Integrity rx1620 server that contains two 1.3GHz/3MB Level
3 cache processors?

A. Add more memory on the system board.
B. Add an additional processor to the system.
C. Replace both 1.3GHz processors with Montecito modules.
D. Replace both 1.3GHz processors with 1.6GHz processors.



                                            Answer: D




http://www.examkill.com/HP0-084.html
Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper                                 2
                                            Question: 3
Exhibit:




Which PCI slots in an Integrity rx4640 server have the lowest bandwidth?

A. 3-6
B. 2-3
C. 1-4
D. 5-6


                                             Answer: A


                                            Question: 4
Your have to deploy an HP Integrity Support Pack to 40 Integrity servers running Windows Server 2003.
What can you use to accomplish this task with the least amount of effort? (Select two.)

A. Patch Management Pack (PMP)
B. Extensible Firmware Interface (EFI)
C. Systems Insight Manager (SIM)
D. Version Control Repository Manager (VCRM)
E. Management Processor/Integrated Lights Out (MP/iLO)


                                           Answer: C, D




http://www.examkill.com/HP0-084.html
Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper                                    3
http://www.examkill.com/HP0-084.html
Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper   4
                                             Question: 5
How do you shut down an Integrity server rx2620 running Microsoft Windows Server 2003 Enterprise
Edition 64-bit for Itanium, when the Windows console and terminal services are not responding?

A. Use the MP to issue a PC -OFF command.
B. Use the MP to issue the MP shutdown command.
C. Use the SAC console to issue a shutdown command.
D. Press and hold the system power button until the system powers off.



                                              Answer: C


                                             Question: 6
Which EFI command provides information about the current state of the processors?

A. sysmode cpu
B. cpuconfig
C. pdt cpu
D. state cpu



                                              Answer: B


                                             Question: 7
You need to optimize server utilization in real-time. Which solution provides this capability?

A. HP OpenView Service Desk
B. HP OpenView Performance Agent
C. HP Virtual Server Environment (VSE)
D. HP Systems Insight Manager (HP SIM)


                                              Answer: C




http://www.examkill.com/HP0-084.html
Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper                                    5
                                             Question: 8
Which capability does the Management Processor (MP) in the Integrity rx2620 server provide?

A. offline hardware monitoring
B. hardware administration and management
C. remote HP-UX operating system installation
D. remote monitoring of server room conditions



                                              Answer: B


                                             Question: 9
Which command do you use in the EFI Shell to verify that an Integrity rx4640 server has the latest
firmware?

A. sysrev
B. ver fw
C. info fw
D. openinfo fw



                                              Answer: C


                                            Question: 10
What is one of the components used to manage highly available solutions offered by Virtual Server
Environment (VSE)?
A. HP-UX Process Tracker
B. HP-UX Workload Manager
C. HP OpenView Node Manager
D. Performance Management Pack


                                              Answer: B




http://www.examkill.com/HP0-084.html
Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper                                        6
                      HP0-084                                          HP

HP Integrity Server Multi-OS Installation & Deployment

       Click the link below to buy full version as Low as $25

           http://www.examkill.com/HP0-084.html




 We also provide PDF Training Material for:


                        Hot Exam

 HP2-K25       HP2-E50                HP3-X12          HP2-K28

 HP2-N26       HP3-X05                HP2-B65          HP2-B48

 HP3-X10       HP2-E23                HP3-E37          HP2-E35

 HP2-E43       HP0-M52                HP2-E40          HP3-C02

 HP2-P21      HP2-E48                 HP2-E42          HP0-M55

 HP2-E49      HP2-H19                 HP0-M51          HP3-L07   www.examkill.com
 HP2-E46      HP2-E47                 HP3-C30          HP3-C32




 http://www.examkill.com/HP0-084.html
 Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper           7

								
To top