Documents
Resources
Learning Center
Upload
Plans & pricing Sign in
Sign Out

IBM WebSphere LOT-921 PDF Questions

VIEWS: 9 PAGES: 6

Claim your examkill IBM WebSphere LOT-921 study material to get successful in final LOT-921 test for IBM IBM WebSphere tests.

More Info
									                                                                                                      IBM
                                            LOT-921




IBM Websphere Portal 7.0 Migration and Support



                                 Click the link below to buy full version as Low as $25

                                        http://www.examkill.com/LOT-921.html




          ExamKill is team of experienced and educated professionals working day and night to develop
          preparation material for different fields in IT. These industries are including HP, IBM, Comptia,
          Orcale, Apple, Adobe, Nortel, Novell, Checkpoint etc with the following features.

          Free Samples:       Free samples download are available for almost every product to check before
          buy.

          Complete Course Coverage: Experienced professionals are making sure to cover
          complete course so that you pass final exam.

          Updated Material: Preparation material is updated and new; you can compare us with other
          providers in the same industry.

          Privacy Protection:         Examkill team makes sure not to reveal your private information
          including your credit card and other secret information.

          Excellent Customer Support: You will get reply from examkill support within 8 hours
          for all your questions/concerns about anything.




                                                                                           www.examkill.com
                                             Question: 1
Site management has been enabled for the GreenCo portal environment. Wendy creates a page and goes to
Site Management in Administrator and publishes it to the production server. The publish operation fails.
What has Wendy failed to do?

A. Give the page a unique name.
B. Remove the portlets from the page.
C. Run the JACL script $update-page.
D. Page locks exist on the page, she needs to unlock the page.


                                              Answer: A


                                             Question: 2
Which of the following is not supported in a WSRP rendering portlet?

A. Secure access to content
B. Use of authoring tools component
C. Use of file resource component
D. Use of Taxonomy component


                                              Answer: B


                                             Question: 3
Tony wants to migrate the web content data from WebSphere Portal V6.O to WebSphere Portal V7.O.
Which of the following options does he need to do?

A. He needs to run the wcmmigrate all-data task to migrate the web content data.
B. He needs to run the WPmigrate migrate-wcm task to migrate the web content data.
C. He needs to make a copy of WebSphere Portal V6.O JCR repository and run the ConfigEngine connect-
database task to connect to the copy of the JCR repository.
D. He needs to make a copy of WebSphere here Portal V6.O JCR repository and run a ConfigEngine task to
connect to the copy of the JCR repository.


                                              Answer: D




http://www.examkill.com/LOT-921.html
Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper                                    2
                                                Question: 4
Which one of the following tools would allow all external web applications to be integrated with IBM
WebSphere Portal?

A. Web application integrator
B. Lotus Mashups Center
C. WebSphere Web Enabler
D. IBM My Places portlet


                                                Answer: A


                                                Question: 5
How many different ways can tracing be enabled?

A. 0; tracing is enabled by default
B. 1; tracing can be enabled by using the WebSphere Application Server administrative console
C. 2; tracing can be enabled by using the WebSphere Application Server administrative console or by using
the WebSphere Portal page named Enable Tracing.
D. 3; tracing can be enabled by using the WebSphere Application Server administrative console, the
WebSphere Portal page named Enable Tracing, or by using the log.properties file.


                                                 Answer: C


                                                Question: 6
Web content viewer portlets can be used to display WCM content in a portal environment. You need to
display a list of content items in one viewer portlet such that when an item is clicked its details are shown
in another viewer portlet. How can you make this happen?

A. It is not possible to have list and detail portlets on a single page. Instead, use one viewer portlet to allow
for drill down mechanism.
B. Configure the - Broadcast links to - and - Receive links from - settings of the two content viewer portlets
on the page
C. No configuration is needed as two WCM viewer portlets on the same page will come with defaults that
handle this list and detail scenario.
D. Under preferences select the checkbox Master for the first content viewer portlet and checkbox Detail
for second content viewer portlet


                                                 Answer: B

http://www.examkill.com/LOT-921.html
Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper                                             3
                                             Question: 7
When you click Advanced Search in Web Content Management Authoring portlet search, an advanced
search is not automatically executed based on any text currently entered in the basic search. What property
should be changed to force an advanced search automatically on selection?

A. No, this cannot be configured to force an advanced search automatically when clicking Advanced Search.
B. No configuration is required. This is the default behavior.
C. Set wcm.authoringui.advancedsearch.searchonselection to true under WCM WCMConfigService service
using the IBM WebSphere Application Server administration console and restart the portal.
D. Set Advanced Search to true under Configure or Edit Shared setting of the Web Content Management
Authoring portlet, under the Authoring Search Options section.


                                              Answer: C


                                             Question: 8
How do you export multiple web content libraries?

A. You have to export one library at a time. Exporting multiple libraries all at once is not supported.
B. Log in to the IBM WebSphere Application Server administration console on the source server. Click
Resources> Resource Environment >Resource Environment Providers > WCM WCMConfigService> Custom
properties and enter the name of the web content libraries to transfer separated by a semicolon. For
example, export.libraryLib_1 ;Lib_2;Lib_3 and restart your server prior to export.
C. Update the WCMExportLibraries.properties file in the directory and add the list of the libraries to export
to the export library property separated by a semicolon. For example, exportlibraryLib_1 ;Lib_2;Lib_3 and
restart your server prior to export.
D. The export-wcm-data always exports all the libraries in the server.


                                              Answer: B




http://www.examkill.com/LOT-921.html
Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper                                        4
                                             Question: 9
Carla needs to allow all her portal users to view all Process Server tasks relevant to them and be able to
complete these tasks and activities within the same portal page. Which one of the following tools provides
this functionality?

A. Portal Unified Task List portlet
B. Web application integrator
C. Lotus Mashups Center
D. Lotus Integrator for Portal


                                              Answer: A


                                            Question: 10
Terry is looking for a way to run an XMLaccess function to export a page from the production server and
move it. Which tool can he use to help perform this important function?

A. ReleaseBuilder
B. portal_server_rootlconfiglxml-samples
C. portal_server_rootldoclxml-samples
D. ConfigEngine


                                              Answer: C




http://www.examkill.com/LOT-921.html
Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper                                       5
                         LOT-921                                       IBM

IBM Websphere Portal 7.0 Migration and Support



        Click the link below to buy full version as Low as $25

            http://www.examkill.com/LOT-921.html




  We also provide PDF Training Material for:


                         Hot Exam

  000-188      000-582                 000-N07          00M-240

  000-N07      00M-220                 000-281          000-582

  00M-249      00M-646                 000-068          000-036

  00M-228      00M-602                 000-M95          000-030

  000-178      000-219                 000-608          000-556

  00M-245      00M-237                 000-230          000-601   www.examkill.com
  000-533      000-609                 LOT-921          COG-632




  http://www.examkill.com/LOT-921.html
  Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper           6

								
To top