Documents
Resources
Learning Center
Upload
Plans & pricing Sign in
Sign Out

ali-ali

VIEWS: 14 PAGES: 1

lirik lagu lama

More Info
									Ali-ali

         Ngagema ali-aliku
         Pamrihe…. aja lali marang aku
         Nandyan kula mbeten melu mbesuke
         Elingana lelabetku
   
         Lamun embane seloka emanne
         Namung tansah ndamel cuwa
         Niki embane kencana mbesuke
         Tansah manggiha raharja
   
         Yen nganti ilang mripate
         Jarene…nemahi rubeda
         Yen nganti dinggo wong seje mbesuke…
         Wis mangsa bodho-wa
   
         Pilihanku mripat biru
         Pamrihe…. mrih sulistya ingkang warni
         Yen takon isi hatiku mbesuke….
         Mirsanana Ali-ali

								
To top