Docstoc

ali-ali

Document Sample
ali-ali Powered By Docstoc
					Ali-ali

         Ngagema ali-aliku
         Pamrihe…. aja lali marang aku
         Nandyan kula mbeten melu mbesuke
         Elingana lelabetku
   
         Lamun embane seloka emanne
         Namung tansah ndamel cuwa
         Niki embane kencana mbesuke
         Tansah manggiha raharja
   
         Yen nganti ilang mripate
         Jarene…nemahi rubeda
         Yen nganti dinggo wong seje mbesuke…
         Wis mangsa bodho-wa
   
         Pilihanku mripat biru
         Pamrihe…. mrih sulistya ingkang warni
         Yen takon isi hatiku mbesuke….
         Mirsanana Ali-ali

				
DOCUMENT INFO
Shared By:
Tags:
Stats:
views:14
posted:1/27/2012
language:
pages:1
Description: lirik lagu lama