Docstoc

TestsExpert MD0-205 Free PDF Sample

Document Sample
TestsExpert MD0-205 Free PDF Sample Powered By Docstoc
					MD0-205
Certified Storage Network Designer
         ↘
        http://www.testsexpert.com/MD0-205.html
Question: 1

You work as a SAN designer at Company .com. You are designing a SAN using low port-count fabric elements.
Which of the following fabric topology is best used in this design if the fabric is not expected to grow beyond
four or five switches?


A. Full mesh.
B. Partial mesh.
C. Skinny tree.
D. Core-to-edge.

                                                                                              Answer: A

Question: 2

Which of the following statements is true regarding the selection of a principal switch when establishing a
SAN?

A. Principal switch selection takes place after zone activation.
B. If all fabric elements are set to Principal or Default, the director or switch with the highest priority and the
lowest WWN will become the principal switch.
C. If all fabric elements are set to Principal or Default, the director or switch with the lowest Domain 10 will
become the principal switch.
D. If all the fabric elements are set to Principal or Default, the switch with the highest WWN will become the
principal switch.

                                                                                              Answer: B

Question: 3

You work as the SAN designer at Company .com. In your SNA design, a FICON-based mainframe must be
attached to its storage via a SAN. Which of the following McDATA products can be used in this SAN design?
(Choose three.)

A. Intrepid 6140 Director
B. Intrepid 10000 Director
C. Sphereon 4500 Switch
D. Sphereon 4400 Switch
E. Sphereon 4700 Switch

                                                                                          Answer: A, B, E




                                 www.testsexpert.com
                                                                                                                      2
Question: 4

Which of the following solutions reduces costs by taking advantage of existing local area Ethernet networks and
allows existing Fibre Channel SANs to be connected to stranded servers?


A. iFCP
B. FCIP
C. iSCSI
D. DWDW

                                                                                        Answer: C

Question: 5

You work as the SAN administrator at Company .com. You need to manage all user names and passwords for
all switches from a single location. You currently manage the fabric using EFCM Basic. How would you
accomplish this goal?

A. Enable IP ACLs.
B. Implement a RADIUS server.
C. Use the Security tab in EFCM.
D. Implement CHAP secrets in EFCM Basic.

                                                                                        Answer: B

Question: 6

Which of the following provides Fibre Channel over IP services? (Choose two.)


A. FCP
B. SES
C. iFCP
D. iSCSl

                                                                                      Answer: A, C

Question: 7

How many partitions does the Intrepid 10000 support?


A. 1
B. 2
C. 4
D. 6


                               www.testsexpert.com
                                                                                                                  3
                                                                                        Answer: C


Question: 8

You work as the SAN administrator at Company .com. You want to view the Fibre Channel servers and storage
ports performance in real time on the topology map. Which of the following software management tools would
you use? (Choose two.)

A. EFCM Basic
B. SANavigator
C. EFCM v8.x or higher
D. SANvergence Manager

                                                                                      Answer: B, C


Question: 9

You work as the SAN designer at Company .com. Company .com has a mission critical application that
currently resides on a storage device. Company .com plans to migrate to an Enterprise Storage array. What
benefits will this migration offer? (Choose two.)

A. Replication for disaster recovery.
B. Reduced configuration requirements.
C. Increased availability and performance.
D. Availability of native Fibre Channel ports.

                                                                                      Answer: A, C


Question: 10

What percentage of ports can be used for ISLs in a single fabric?

A. Up to 10%
B. Up to 25%
C. Up to 50%
D. Up to 75%

                                                                                        Answer: C




                               www.testsexpert.com
                                                                                                             4
 You will not find better practice material than testsexpert PDf questions with
answers on the web because it provides real exams preparation environment.
Our practice tests and PDF question, answers are developed by industry leading
experts according to the real exam scenario. At the moment we provides only
question with detailed answers at affordable cost. You will not find comparative
material elsewhere on the web at this price. We offer Cisco, Microsoft, HP,
IBM, Adobe, Comptia, Oracle exams training material and many more.




           We also provide PDF Training Material for:

  Cisco   Microsoft     HP           IBM     Adobe    Comptia    Oracle
 CCNA      MCTS         AIS         Lotus     CS4         A+    11g DBA
 CCNP      MCSE        APC       WebSphere    CS3     Security+ 10g DBA
  CCIP     MCITP       APS         Mastery    ACE      Server+ OSA 10g
  CCIE      MBS        ASE           SOA      CS5     Network+ OCA 9i
  CCVP     MCPD        CSA         Storage    CS2       Linux+     11i
  CCSP     MCAD        MASE        Rational Captivate   iNet+   9i Forms
  CXFF     MCAS        APP          Tivoli    Flex     Project+ Weblogic
 CCENT     MCSA        CSD        IBM DB2     CSM       RFID+   Oracle 8i
 CCDE      MCDBA        CSE       IBM XML     MX7        HTI+   PTADCE

             We provide latest exams preparation material only.


                 Contact US at: support@testsexpert.com


                                Join Us at

                   Twitter: www.twitter.com/testsexpert

                   FaceBook: www.facebook.com/testsexpert




                      www.testsexpert.com
                                                                                   5

				
DOCUMENT INFO
Shared By:
Stats:
views:4
posted:1/23/2012
language:
pages:5
Description: Testsexpert MD0-205 pdf free download with updated MCDATA MD0-205 questions and MD0-205 answers sample. Buy MD0-205 MCDATA by visiting web page mentioned in the document.