220-301 A+ CompTIA A+ CORE HARDWARE_2003 Objectives_ by wuyunqing

VIEWS: 11 PAGES: 5

									                                    TestInside CompTIA 220-301 A+ Certification




220-301 A+
CompTIA A+ CORE HARDWARE(2003 Objectives)

Practice Exam: 220-301 Exams
Exam Number/Code: 220-301
Exam Name: A+ CORE HARDWARE(2003 Objectives)
Questions and Answers: 400 Q&As
( A+ )


"A+ CORE HARDWARE(2003 Objectives)", also known as 220-301 exam, is
a CompTIA certification.With the complete collection of questions and                  E x a m : 220-301
answers, TestInside has assembled to take you through 400 Q&As to your
220-301 Exam preparation. In the 220-301 exam resources, you will cover every field and category in CompTIA
Certification helping to ready you for your successful CompTIA Certification.


Quality and Value for the 220-301 Exam TestInside Practice Exams for CompTIA A+ Certification 220-301 are written
to the highest standards of technical accuracy, using only certified subject matter experts and published authors for
development.


TestInside provide the professional Q&A.

1. We offer free update service for three month.
After you purchase our product, we will offer free update in time for three month.


2. High quality and Value for the 220-301 Exam.
220-301 simulation test questions, including the examination question and the answer, complete by our senior IT
lecturers and the A+ product experts, included the current newest 220-301 examination questions.


3. 100% Guarantee to Pass Your A+ exam and get your A+ Certification.
If you do not pass the CompTIA Certification 220-301 exam (A+ CORE HARDWARE(2003 Objectives)) on your first
attempt using our TestInside testing engine and pdf file, we will give you a FULL REFUND of your purchasing fee.



use TestInside 220-301 Q&A ensure you pass the exam at your first try.

TestInside professional provide A+ 220-301 the newest Q&A, completely covers 220-301 test original topic. With our
complete A+ resources, you will minimize your A+ cost and be ready to pass your 220-301 tests on Your First Try,
100% Money Back Guarantee included!


CompTIA 220-301 Test belongs to one of the A+ certified test, if needs to obtain the A+ certificate, you also need to
participate in other related test, the details you may visit the A+ certified topic, in there, you will see all related A+
certified subject of examination.



TestInside Testing Engine Features

Comprehensive questions and answers about 220-301 exam
220-301 exam questions accompanied by exhibits

Verified Answers Researched by Industry Experts and almost 100% correct
220-301 exam questions updated on regular basis
Same type as the certification exams, 220-301 exam preparation is in multiple-choice questions (MCQs).
Tested by multiple times before publishing
Try free 220-301 exam demo before you decide to buy it in Test-Inside.com.
Note:This pdf demo do not include the question's picture.




Exam : CompTIA 220-301
Title : A+ CORE HARDWARE(2003 Objectives)




1. What is the FIRST step in diagnosing a completely dead computer that was working fine the day before?
A. remove all peripherals and reinstall them one at a time
B. replace the CMOS battery
C. check the AC power cord and verify the power source
D. back up the entire hard drive
Answer: C


2. When replacing a power supply, what MUST the technician observe?
A. voltage
B. current
C. wattage
D. resistance
Answer: C


3. Which processor uses a Slot 1 configuration?
A. AMD Duron
B. AMD Thunderbird
C. Intel Pentium
D. Intel Pentium II
Answer: D


4. Which test checks the transmitter and receiver of a local modem?
A. data parity
B. analog loop back
C. local digital loop back
D. remote digital loop back
Answer: B


5. Which components are designed to be conveniently replaced by a service technician?
A. SMDs (surface mounted devices)
B. FRUs (field replacement units)
C. FESs
D. BEMs
Answer: B


6. What is the MOST significant difference between EDO RAM and fast page mode DRAM?
A. EDO RAM is faster.
B. EDO RAM is slower.
C. EDO RAM is smaller.
D. EDO RAM is cheaper.
Answer: A


7. Where are the first computer instructions available when a microcomputer is powering up?
A. floppy drive
B. BOOT.INI
C. ROM
D. CONFIG.SYS
Answer: C


8. Which of the following is NOT a phase of the troubleshooting process?
A. confirm the repair
B. define the problem
C. document the results
D. simplify the problem
Answer: D


9. What is the standard IRQ for the keyboard?
A. 9
B. 0
C. 1
D. 7
Answer: C


10. A computer boots up with the error "CMOS Checksum Failure." Which of the following components needs to be
replaced?
A. power supply
B. CMOS chip
C. motherboard
D. CMOS battery
Answer: D


11. A user complains that a computer monitor is experiencing a jitter. Replacing the monitor and video card does not
fix the problem. Which of the following could be causing the problem?
A. ESD (electrostatic discharge)
B. motherboard
C. RAMDAC
D. EMI (electromagnetic interference)
Answer: D


12. A user reports that while printing a large document, the local printer fails to print and the document cannot be
deleted from the queue. What is the MOST likely cause of the problem?
A. The printer cable is not bi-directional.
B. The user does not have full printer administration rights.
C. The computer cannot spool and send the print job fast enough.
D. The print job is too big for the amount of available memory.
Answer: D


13. A client asks a technician to add a DVD+R burner to a computer system. The technician does this and
successfully tests the drive. Three weeks later, the client calls and says that the burner is no longer working. The
technician learns that the drive reads CDs and DVDs, but will no longer burn DVDs. When arriving on site, what is the
FIRST action that the technician should take?
A. check for a faulty IDE cable
B. be sure that the DVD+R is formatted before using it
C. check for incompatible media
D. re-install the DVD burning software
Answer: C
14. A customer receives a CD-RW disk from a computer vendor. The customer tries to read the disk in a computer
with a 4X CD-ROM drive and is unable to read any information. The customer tries the CD-RW disk on a 32X CD-ROM
drive and it reads correctly. What is the cause of this problem?
A. The 4X CD-ROM drive has dirty optics or laser and requires cleaning.
B. The 4X CD-ROM drive needs to be jumpered to support CD-RW disks.
C. The 4X CD-ROM drive does not support the multi-read specification.
D. The 4X CD-ROM is fine, but the CD-RW disk has a flaw in its format.
Answer: C


15. What is the FIRST and most important step in system troubleshooting?
A. back up the system data
B. gather information about the problem
C. try rebooting the system to see if that fixes the problem
D. check the System Error Log or Event Log
Answer: B


16. Which cleaning product should be used for the inside of a computer?
A. glass cleaner
B. a simple ammonia and water solution followed by an antistatic solution
C. a bleach solution followed by water
D. compressed air
Answer: D


17. A defective CD-ROM drive is replaced with a new CD-ROM drive. The new CD-ROM drive is able to read any CD
that it accesses, but music CDs do not play music. What is the MOST likely cause of this problem?
A. The audio cable is not connected to the drive.
B. The ribbon cable is not connected.
C. The power cable is not connected.
D. The CD-ROM drivers are not installed.
Answer: A


18. Which IP block is designated for private network use?
A. 127.0.x.x
B. 169.0.x.x
C. 190.100.x.x
D. 192.168.x.x
Answer: D


19. A Laser printer keeps getting a "Memory Overflow" error when printing a particular document. Which three of the
following are possible fixes? (Select THREE)
A. reset the printer cable
B. replace the toner cartridge
C. decrease the print resolution
D. add more RAM to the printer
E. reduce the RET (Resolution Enhancement Technology)
Answer: CDE


20. An A+ Certified Technician MUST do an install on a Windows XP system from the distribution CD. However, the
system does not boot from this CD. What is the MOST likely cause of this problem?
A. The CD is defective.
B. The CD is not bootable.
C. The CD-ROM drive is defective.
D. The Boot Sequence is not set in the BIOS to boot first from the CD.
Answer: D


More 220-301 Information



 Related 220-301 Exams
   220-602   CompTIA A+ 220-602 Exam(IT Technician designation pathway)

   220-701   CompTIA A+ Essentials (2009)

   220-601   CompTIA A+ Essentials 220-601 Exam

   220-702   CompTIA A+ Practical Application (2009 Edition)

   220-603   CompTIA A+ 220-603(Remote Support Tech designation pathway)

   220-303   A+ Core Hardware Exam -Arab ic or Greak only

   220-604   CompTIA A+ 220-604 Exam(Depot Tech designation pathway)

   220-302   A+ OS TECHNOLOGY(2003 Ob jectives)

   220-301   A+ CORE HARDWARE(2003 Ob jectives)

   220-304   A+ Core OS Technologies Exam - Arab ic or Greak only

   BR0-003   CompTIA A+ Bridge (2009 Edition) Exam

   JK0-601   CompTIA E2C A+ Essentials (2007 Edition) Exam

   220-611   CompTIA A+ Essentials Exam - Arab ic only

   JK0-602   CompTIA A+ 220-602 (2007 Edition) Certification Exam, IT Technician Designation

   JK0-701   CompTIA E2C A+ Essentials (2009 Edition) Exam

   220-612   CompTIA A+ 220-602(IT Technician)Exam - Arab ic only


 Other CompTIA Exams
   225-020       PD0-001        N10-004        220-702         JK0-013       JK0-603       BR0-003   sk0-002

   HT0-101       FC0-U41        220-301        JK0-702         220-602       220-611       TK0-202   JK0-009

   220-302       JK0-602        220-304        CT0-101

								
To top