Docstoc

Lead your way to certificates_ Huawei SU0-111 Huawei Cert Datacom

Document Sample
Lead your way to certificates_ Huawei SU0-111 Huawei Cert Datacom Powered By Docstoc
					                                          Huawei SU0-111

  Huawei Cert Datacom Associate-Network Technology &
                                                    Device

The followings are some tips made for you, we recommend you to read them carefully
since they can help you learn better.


Do's and Don'ts
Do’s: Study our products rather than just remember the questions and answers. Certidea
materials are strictly selected by our experts according to the official standards. After studying
them you can enhance your ability.
Don’ts: Do not go through our products just once. You should make sure you can have enough
time to master our materials in case you have missed something. We guarantee that you can
pass your exam after fully studying our products.


Prompt Update
You can rest assured that every Certidea product is of the latest version. We are constantly
updating our products to make sure our quality. You can enjoy a 120-day free update after the
purchase and you should check your member zone at Certidea an update 3-4 days before the
scheduled exam date.


Development
If you have some complaints or suggestions, please let us know. No matter what is the
problem, we are eager to hear from our customers to develop ourselves. You can contact us at
feedback@Certidea.com and should include the followings: exam number, version, page
number, question number, and your login ID. We will solve your problems as soon as possible.


Certidea--Lead Your Way to Certificates


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Sales and Support Manager
Sales Team: sales@Certidea.com                     Support Team: support@Certidea.com
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Copyright
A unique serial number associated with your particular name and contact information is
contained in each PDF file for security purposes. So if we find you have distributed a particular
PDF file, Certidea reserves the right to take legal action against you according to the
International Copyright Laws.


                          Lead your way to certificates!
Question: 1
Refer to the exhibit. Which statement describes DLCI 17?




A. DLCI 17 describes a PVC on R2. It cannot be used on R3 or R1.
B. DLCI 17 describes the ISDN circuit between R2 and R3.
C. DLCI 17 describes the dial-up circuit from R2 and R3 to the service provider.
D. DLCI 17 is the Layer 2 address used by R2 to describe a PVC to R3.


Answer: D


Question: 2
Refer to the graphic. Host A has established a connection with the HTTP server attached to
interface E0 of the xyz router. Which of the following statements describe the information
contained in protocol data units sent from host A to this server? (Choose three.)




A. The destination port number in a segment header will have a value of 80.
B. The destination port number in a segment header will have a unique value greater than or
equal to 1023.
C. The destination IP address of a packet will be the IP address of the E0 interface of the abc


                     Lead your way to certificates!
router.
D. The destination IP address of a packet will be the IP address of the network interface of the
HTTP server.
E. The destination address of a frame will be the MAC address of the HTTP server interface.
F. The destination address of a frame will be the MAC address of the E0 interface of the abc
router.


Answer: A,D,F


Question: 3
Refer to the exhibit. A network administrator attempts to ping Host2 from Host1 and receives
the results that are shown. What is a possible problem?




A. Interface Fa0/0 on Router1 is shutdown.
B. TCP/IP is not functioning on Host1
C. The default gateway on Host1 is incorrect.
D. The link between Router1 and Router2 is down.
E. The link between Host1 and Switch1 is down.
F. The link between Switch1 and Router1 is down.


Answer: D


Question: 4
Refer to the exhibit. S0/0 on R1 is configured as a multipoint interface to communicate with R2
and R3 in this huband-spoke Frame Relay topology. While testing this configuration, a
technician notes that pings are successful from hosts on the 172.16.1.0/24 network to hosts on
both the 172.16.2.0/25 and 172.16.2.128/25 networks. However, pings between hosts on the
172.16.2.0/25 and 172.16.2.128/25 networks are not successful. What could explain this
connectivity problem?




                     Lead your way to certificates!
A. The 172.16.2.0/25 and 172.16.2.128/25 networks are overlapping networks that can be
seen by R1, but not between R2 and R3.
B. The ip subnet-zero command has been issued on the R1 router.
C. The RIP v2 dynamic routing protocol cannot be used across a Frame Relay network.
D. Split horizon is preventing R2 from learning about the R3 networks and R3 from learning
about the R2 networks.
E. The 172.16.3.0/29 network used on the Frame Relay links is creating a discontiguous
network between the R2 and R3 router subnetworks.


Answer: D


Question: 5
Which of the following statements describe the network shown in the graphic? (Choose two.)




A. There are seven collision domains in the network.
B. There are two broadcast domains in the network.
C. There are six broadcast domains in the network.
D. There are four collision domains in the network.
E. There are five collision domains in the network.
F. There are four broadcast domains in the network.




                     Lead your way to certificates!
Answer: A,B


Question: 6
You are the network administrator for Company.com. The network consists of a single Active
Directory forest that contains two domain. The functional level of the forest isWindows 2000.
The functional level for both domains is Windows 2000 native. All servers run Windows 2003.
You create a group named FinanceDept. The FinanceDept group includes users from both
domains. The group properties are shown in the exhibit. You need to use the FinanceDept
group to assign permissions to resources in both domains. However, when you attempt to
assign permissions to a shared folder by using the FinanceDept group, you receive an error
message that states than an object named “Companydata” cannot be found. You need to
ensure that the FinanceDept group can be used to assign permissions to shared resources in
both domains. What should you do?


A. Modify the group properties to make the group a universal security group.
B. Upgrade the forest functional level toWindows Server 2003.
C. Modify the group properties to make the group a global distribution group.
D. Upgrade the domain functional level for both domains toWindows Server 2003.
E. Modify the group properties to make the group a domain local security group.


Answer: A


Question: 7
Which of the following are true of the Exhibit? Choose two.




A. The measures are always shown in the horizontal axis
B. You can choose different graph, type, or style


                     Lead your way to certificates!
C. To add the title to the chart, click the
D. For this chart, you can select Customer instead of State for the vertical axis


Answer: B,D


Question: 8
You are the network administrator for Company.com. The network consists of a single Active
Directory domain named Company.com. All servers run Windows Server 2003. You install the
Remote Administration tools on server named Server1, selecting all default settings.In Internet
Explorer, you type //Server1/admin". You receive the following error message: “HTTP Error
404 - File or directory not found.” You open IIS Manager and see the configuration shown in
the exhibit. You need to ensure that you can use Internet Explorer to administer Server1. What
should you do?


A. In Internet Explorer, type http://Server1:8099
B. In Internet Explorer, type https://Server1:8098
C. Install the Remote Desktop Connection subcomponent of theWorldWide Web services.
D. In Internet Explorer, type http://Server1
E. In Internet Explorer, type https://Server1


Answer: B


Question: 9
You are the network administrator for Company.com. All network servers run Windows Server
2003. A Windows Server 2003 computer named Company2 functions as a mail server.
Company2 has a single disk that is configured as a basic disk. You add a second disk. In Disk
Management, you right-click the unallocated file system. You discover that the "New Partition"
menu command is unavailablE,as shown in the exhibit. You need to create a new partition.
What should you do?


A. Right-click the disk, select InitializE,and then select the New partition menu command.
B. Replace the disk that you addeD,and then select the New partition menu command.
C. Ask the appropriate administrator to assign you Administrator rights on Company2, and
then select the New partitionmenu command.
D. Restart the server, and then select the New partition menu command.


Answer: A


Question: 10
You are the network administrator for Company.com. The network consists of a single Active
Directory domain named Company.com. You install Windows Server 2003 on a computer
named Company5. Company5 has IIS installed and is a member of the Company.com domain.
You create a newWeb stei for the sales department on Company4. The home directory for the
salesWeb site is C:\Inetpub\Sales. Users from the sales department report that they are


                       Lead your way to certificates!
prompted for credentials when they attempt to connect to the salesWeb site. After they enter
their login information, they are denied access to the SalesWeb site. Users from other other
departments observe the same behaviour when they attempt to access the SalesWeb stie.
You examine the directory security for the salesWeb sitE,as shown in the exhibit. You need to
ensute that users from sales department can access the sales Web site. You alsoneed to
ensure that no other users can access the SalesWeb site. What should you do?


A. Modify the NTFS permissions on the C:\Inetpub\Sales folder.
B. Select the Digest authentication forWindows domain servers check box.
C. Clear the Enable anonymous access check box.
D. Clear the Basic authentication check box.
E. Change the value of the Default domaon to Company.com.


Answer: A


Question: 11
If you click the Modify button, what will happen?


A. The Criteria tab will open with all the columns and filters from the request
B. The Answers will refresh the display
C. The Editing with Compound Layout View will open
D. The Criteria tab will open with no columns and filters in it
E. The Answers will reload Server Metadata


Answer: A


Question: 12
Click the area on the graphic that shows the sound card speaker connection?If you click the
Modify button, what will
happen?


A. The Criteria tab will open with no columns and filters in it
B. The Criteria tab will open with all the columns and filters from the request
C. The Answers will refresh the display
D. The Editing with Compound Layout View will open
E. The Answers will reload Server Metadata


Answer:


Question: 13
The user of Host1 wants to ping the DSL modem/router at 192.168.1.254. Based on the Host1
ARP table that is shown in the exhibit, what will Host1 do?




                      Lead your way to certificates!
A. Send Layer 3 broadcast packets to which the DSL modem/router responds
B. Send unicast ICMP packets to the DSL modem/router
C. Send a Layer 2 broadcast that is received by Host2, the switch, and the DSL modem/router
D. Send a unicast ARP packet to the DSL modem/router


Answer: B


Question: 14
Refer to the exhibit. The access list has been configured on the S0/0 interface of router RTB in
the outbound direction. Which two packets, if routed to the interfacE,will be denied? (Choose
two.) access-list 101 deny tcp 192.168.15.32 0.0.0.15 any eq telnet access-list 101 permit ip
any any




A. Source ip address:, 192.168.15.37 destination port: 21
B. Source ip address: 192.168.15.5; destination port: 21
C. Source ip address:, 192.168.15.49 destination port: 23
D. Source ip address: 192.168.15.46; destination port: 23
E. Source ip address:, 192.168.15.41 destination port: 21
F. Source ip address:, 192.168.15.36 destination port: 23


Answer: D,F


Question: 15
Refer to the exhibit. What is the most efficient summarization that R1 can use to advertise its
networks to R2?


                     Lead your way to certificates!
A. 172.1.4.0/22
B. 172.1.4.0/25 172.1.4.128/25 172.1.5.0/24 172.1.6.0/24 172.1.7.0/24
C. 172.1.4.0/24 172.1.5.0/24 172.1.6.0/24 172.1.7.0/24
D. 172.1.0.0/21
E. 172.1.0.0/22


Answer: E


Question: 16
Refer to the exhibit. The networks connected to router R2 have been summarized as a
192.168.176.0/21 route and sent to R1. Which two packet destination addresses will R1
forward to R2? (Choose two.)




A. 192.168.194.160
B. 192.168.183.255
C. 192.168.159.2
D. 192.168.183.41
E. 192.168.179.4
F. 192.168.184.45




                     Lead your way to certificates!
Answer: D,E


Question: 17
Host 1 is trying to communicate with Host 2. The e0 interface on Router C is down. Which of
the following are true?(Choose two.)




A. Router C will send a Destination Unreachable message type.
B. Router C will send a Source Quench message type.
C. Router C will use ICMP to inform Host 1 that Host 2 cannot be reached.
D. Router C will use ICMP to inform Router B that Host 2 cannot be reached.
E. Router C will send a Router Selection message type.
F. Router C will use ICMP to inform Host 1, Router A, and Router B that Host 2 cannot be
reached.


Answer: D


Question: 18
Refer to the exhibit. Which switch provides the spanning-tree designated port role for the
network segment that services the printers?




                     Lead your way to certificates!
A. Switch2
B. Switch4
C. Switch3
D. Switch1


Answer: C


Question: 19
Refer to the exhibit. The FMJ manufacturing company is concerned about unauthorized
access to the Payroll Server. The Accounting1, CEO, Mgr1, and Mgr2 workstations should be
the only computers with access to the Payroll Server.What two technologies should be
implemented to help prevent unauthorized access to the server? (Choose two.)




A. Wireless LANs
B. STP
C. Access lists
D. VTP
E. VLANs
F. Encrypted router passwords


Answer: C,E


Question: 20
The network shown in the diagram is experiencing connectivity problems. Which of the
following will correct the problems? (Choose two.)




                     Lead your way to certificates!
A. Configure the masks on both hosts to be 255.255.255.240.
B. Configure the IP address of Host A as 10.1.2.2.
C. Configure the masks on both hosts to be 255.255.255.224.
D. Configure the gateway on Host B as 10.1.2.254.
E. Configure the gateway on Host A as 10.1.1.1.
F. Configure the IP address of Host B as 10.1.2.2.


Answer: D,F


Question: 21
Refer to the exhibit. The network administrator requires easy configuration options and
minimal routing protocol traffic. What two options provide adequate routing table information
for traffic that passes between the two routers and satisfy the requests of the network
administrator? (Choose two.)




A. A dynamic routing protocol on CentralRouter to advertise summarized routes to
InternetRouter.
B. A statiC,default route on CentralRouter that directs traffic to InternetRouter.
C. A dynamic routing protocol on InternetRouter to advertise all routes to CentralRouter.
D. A dynamic routing protocol on CentralRouter to advertise all routes to InternetRouter.
E. A dynamic routing protocol on InternetRouter to advertise summarized routes to
CentralRouter.
F. A static route on InternetRouter to direct traffic that is destined for 172.16.0.0/16 to
CentralRouter.


Answer: B,F


Question: 22
Refer to the exhibit. A network administrator is adding two new hosts to Switch


                      Lead your way to certificates!
A. Host 2 IP address: 192.168.1.128
B. Host 1 IP address: 192.168.1.64
C. Which three values could be used for the configuration of these hosts? (Choose three.) A-
host 1 IP address: 192.168.1.79
D. Host 2 IP address: 192.168.1.190
E. Host 2 default gateway: 192.168.1.129
F. Host 1 default gateway: 192.168.1.78


Answer: C,D,F


Question: 23
Refer to the exhibit. Which two statements are true about interVLAN routing in the topology
that is shown in the ?(Choose two.)




A. Router1 will not play a role in communications between host A and host
B. The FastEthernet 0/0 interface on Router1 and Switch2 trunk ports must be configured
using the same encapsulation type.
C. D- The FastEthernet 0/0 interface on Router1 must be configured with subinterfaces.
D. Router1 needs more LAN interfaces to accommodate the VLANs that are shown in the
exhibit.
E. Host E and host F use the same IP gateway address.
F. Router1 and Switch2 should be connected via a crossover cable.


                     Lead your way to certificates!
Answer: B,C


Question: 24
Refer to the exhibit. All of the routers in the network are configured with the ip subnet-zero
command. Which network addresses should be used for Link A and Network A? (Choose two.)




A. Network A - 172.16.3.48/26
B. Link A - 172.16.3.0/30
C. Link A - 172.16.3.112/30
D. Network A - 172.16.3.128/25
E. Link A - 172.16.3.40/30
F. Network A - 172.16.3.192/26


Answer: B,D


Question: 25
A network administrator would like to implement NAT in the network shown in the graphic to
allow inside hosts to use a private addressing scheme.Where should NAT be configured?




A. Sales router


                      Lead your way to certificates!
B. All routers and switches
C. Engineering router
D. Corporate router
E. All routers


Answer: D


Question: 26
Refer to the exhibit. A network associate needs to configure the switches and router in the
graphic so that the hosts in VLAN3 and VLAN4 can communicate with the enterprise server in
VLAN2. Which two Ethernet segments would need to be configured as trunk links? (Choose
two.)




A. B
B. C
C. D
D. A
E. F
F. E


Answer: B,E


Question: 27
An access list has been designed to prevent HTTP traffic from the Accounting Department
from reaching the HR server attached to the Holyoke router. Which of the following access lists
will accomplish this task when grouped with the e0 interface on the Chicopee router?




                      Lead your way to certificates!
A. Deny tcp 172.16.16.0 0.0.0.255 172.17.17.252 0.0.0.0 eq 80 permit ip any any
B. Deny tcp 172.17.17.252 0.0.0.0 172.16.16.0 0.0.0.255 eq 80 permit ip any any
C. Permit ip any any deny tcp 172.17.17.252 0.0.0.0 172.16.16.0 0.0.0.255 eq 80
D. Permit ip any any deny tcp 172.16.16.0 0.0.0.255 172.17.17.252 0.0.0.0 eq 80


Answer: A


Question: 28
Refer to the exhibit. A problem with network connectivity has been observed. It is suspected
that the cable connected to switch port Fa0/9 on Switch1 is disconnected. What would be an
effect of this cable being disconnected?




A. For less than a minutE,Host B would not be able to access the server in VLAN9. Then
normal network function would resume.
B. The transfer of files from Host B to the server in VLAN9 would be significantly slower.
C. Communication between VLAN3 and the other VLANs would be disabled.
D. Host B would not be able to access the server in VLAN9 until the cable is reconnected.


Answer: A




                     Lead your way to certificates!
Question: 29
Refer to the graphic. How many collision domains are shown?




A. Two
B. Six
C. One
D. Four
E. Three
F. Fourteen


Answer: A


Question: 30
Where on the following exhibit would you insert Random Access Memory (RAM)?




                    Lead your way to certificates!
A.




Answer: A


Question: 31
Where on the following exhibit would you insert Central Processing Unit (CPU)?




                    Lead your way to certificates!
A.




Answer: A


Question: 32
Click the area on the graphic that shows the power connector,




                    Lead your way to certificates!
A.




Answer: A


Question: 33
Click the area on the graphic that shows the sound card speaker connection?




A.




                    Lead your way to certificates!
Answer: A


Question: 34
The graphic shows applications managements tools and their descriptions. Drag and drop the
corresponding
application to its descriptions.




A.




                      Lead your way to certificates!
Answer: A


Question: 35
You are a network administrator for Selftestengine.com. The network consists of a single
Active Directory forest that contains 30 domains. Selftestengine has 400 offices. The network
contains 150,000 user objects. All servers run Windows Server 2003.




                     Lead your way to certificates!
A.




     Lead your way to certificates!
Answer: A


Question: 36
How should you configure the network? To answer, drag the appropriate configuration option
or options to the correct location or locations in the work area.




A.




Answer: A


Question: 37
You are the network administrator for Selftestengine, The network consists of a single Active
Directory domain with
two sites named Selftestengine1 and Selftestengine2. Selftestengine1 contains two domain
controllers.




                      Lead your way to certificates!
A.




Answer: A


Question: 38
Your company’s business intelligence (BI) model uses Microsoft SQL Server 2005 Integration
Services (SSIS).There are 20 packages that use the same configuration. The package
configuration is stored in an XML file as a variable. You need to track the changes that affect a
package that uses one variable. You also need to modify the package to provide automatic
notification by e-mail whenever there are changes to the variable.What should you do?




                     Lead your way to certificates!
A.




Answer: A


Question: 39
You are designing a Microsoft SQL Server 2005 Analysis Services (SSAS) solution.A business
unit requires a data mining dimension for its cube. You need to build the dimension to
accomplish the following tasks by using the Data Mining Wizard.Predict the quantity of
measures in the cube. Allow the use of the data mining dimension in Data Mining Expressions
(DMX) prediction quires.What should you do?




A.




                     Lead your way to certificates!
Answer: A


Question: 40
You are managing a Microsoft SQL Server 2005 Reporting (SSRS) instance. The report server
hosts a report name Global Financials. The Global Financials report allow user to view
different geographical regions of the world and has a default view of Europe.You need to
create another version of the report that has a default view of North America.What should you
do?




A.




Answer: A




                     Lead your way to certificates!
Question: 41
What is the Shortcut for Copy inWord.



A.


Answer: A


Question: 42
What is the Shortcut for Cut inWord.



A.

Answer: A


Question: 43
You are about to implement application load balancing. Which statements are true?




A.


                     Lead your way to certificates!
Answer: A




            Lead your way to certificates!

				
DOCUMENT INFO
Shared By:
Categories:
Tags:
Stats:
views:6
posted:12/1/2011
language:English
pages:29